Как да си направим дънкови шорти у дома

0
484
видяни
Как да си направим дънкови шорти у дома
Как да си направим дънкови шорти у дома

Едно е сигурно- те никога не излизат от мода! Да, за дънките говорим. А какво би било лятото за момичетата без да носят къси дънкови шорти. Комбинират се с всичко- спортни топове, елегантни блузи, с токчета, с маратонки. Безброй са вариантите. Затова и може би всички имат в гардероба си поне един чифт от тези незаменими къси панталонки.

Ако все още нямате такива, но пък ви се намира някой стар чифт дълги дънки, ви предлагаме да го превърнете в хита на лятото.

Ето как да си направим дънкови шорти у дома. Освен дънките ще са ви необходими- ножица, маркер/тебешит за отбелязване, пинсета или клещи и повече търпение и желание.

След като отбележите желаната дължина и скъсите дънките, маркирайте и местата за прокъсване. Изрежете на ленти. Ако желаете да направите и шортите по-състарени и избелели, напръскайте с разредена белина и пуснете в пералнята. От въртенето в нея даже и ще се разнищят по-лесно.

Ако искате дънковите панталонки да са още по-прокъсани, с пинсетка или клещи търпеливо започнете да разнищвате на определени места.

Накрая сами сте си направили едни страхотни и модерни шорти, без да давате излишни пари за подобен модел от магазина!

Желаем ви готино лято, през което да се фръцкате на воля с творенията си! 😉


Warning: A non-numeric value encountered in /home/nau4icom/public_html/wp-content/themes/ionMag/includes/wp_booster/td_block.php on line 1008