Сватбен грим + съвети за перфектния му вид

0
552
видяни
Сватбен грим + съвети за перфектния му вид
Сватбен грим + съвети за перфектния му вид

Сватбеният е един от най-красивите варианти грим. Донякъде е с класически и непреходни елементи, но от друга страна може да бъде повлиян и от тенденции.

В днешния видео урок влогърката се придържа към често използвани за подобни поводи цветове. Включва и добри съвети за перфектен вид на грима.

Като начало трябва да споменем, че колкото по-нежна цветова гама гримове се използва, толкова по-красив и безупречен ще бъде вашият външен вид. Гримът трябва да допълва сватбения тоалет, както го правят прическата и маникюрът, а не да доминира.

Важен момент при избора на продуктите е тяхната трайност и покривност. За подобни дълги събиятия непременно изберете гримове за основа според вашия тип и тон кожа. По-матовите формули са по-издръжливи и не рискувате след няколко часа, както и на снимки със светкавици, да лъщите неприятно. Поради тази причина и не прибягвайте до нанасяне на лъскави гримове като бронзъри, ружове и хайлайтъри с много брокатени частици. Оставете блясъка за очите, където сенките биха могли да бъдат точно такива. Не пропускайте първоначално да нанесете хидратиращ продукт и основа; след фон дьо тена да фиксирате с пудра; да озарите около очите с коректор и след като завършите очите и устните да фиксирате със спрей за повече издражливост на  грима. Какви сенки използва „булката“ и  как точно се преливат ще видите в клипа.

И един допълнителен съвет от нас. Вземете със себе си освен продукти за освежаване на грима след няколко часа и матиращи листчета. С тях се попива лесно себумът от Т-зоната без да са разваля грима или да се отнема от него.

Не се страхувайте САМИ да се гримирате на вашата сватба! Задължително е обаче да сте изпробвали какво се получава известно време преди нея и да заложите на изпитани продукти и техники за гримиране.

Желаем ви незабравими моменти!

 


Warning: A non-numeric value encountered in /home/nau4icom/public_html/wp-content/themes/ionMag/includes/wp_booster/td_block.php on line 1008